TEL: 010-214 65 65

Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

För att ens ha en chans att synas bland sökresultaten på de olika sökmotorerna behöver ens hemsida vara sökoptimerad.

Detta innebär en rad olika implementeringar och inställningar på hemsidan. Framförallt bör innehållet vara relevant, trovärdigt och ha ett tydligt syfte.

Sidan bör också ha hög laddningshastighet för både mobila och stationära enheter, vara fri från “döda” sidor och annat skräp, samt är det bra om sidan är kopplad till Google Analytics och Google Search Console. Det handlar även om att ha med rätt nyckelord och termer på rätt platser i text och bilder. Sökoptimering handlar om att göra din webbplats enkel att hitta, men också lätt att navigera. Dessa är några exempel på kriterier, dock finns det fler saker att tänka på.

Varje del av SEO är viktig och våra SEO-experter har stor koll på allt som behövs! Vi hjälper din hemsida att ranka högre bland sökresultaten, generera mer organisk trafik och ser till att innehållet möter SEO-kraven.

Har du några frågor eller funderingar kring sökoptimering? Kontakta oss gärna!

Hur går en SEO till?

 • Build a home

  Analys av hemsida

 • Build a home

  Optimera sidan

 • Build a home

  Nyckelord

 • Build a home

  Utförande

 • Build a home

  Rapport

 • Fortsatt SEO arbete

Ett bra tips är även att undvika förenklade sökoptimeringar till ett lågt pris. Som ovan nämnt tar sökoptimering tid, och att skapa en SEO strategi måste utföras grundligt för att nå bästa resultat. Idag erbjuder många aktörer att man kan köpa SEO men tyvärr är de få som kan visa ett bra resultat.

Då vi på Buildahome arbetar grundligt och intensivt med sökoptimering kan vi på så sätt få just er hemsida att nå en bredare publik, samt att få bättre tillgänglighet på Google.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

Låt oss hjälpa er att gå igenom er hemsida och återkomma med förslag på vad vi kan göra för att ert företag ska synas bättre och på så sätt nå ut till ännu fler kunder.

Colony

Colony

ByCloetta

ByCloetta

Med några av Sveriges mest älskade godsaker

Tropikariet

Tropikariet

Den exotiska inomhusdjurparken i Helsingborg

Cafego

Cafego

Smakrika kaffebönor odlade på höga höjder

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar

Ideell förening som uppfyller önskningar åt sjuka barn i Sverige

Edgy Veggie

Edgy Veggie

Plantbaserade köttalternativ med fantastisk struktur och utan tillsatser

FAQ

Här kommer svar på några vanliga frågor som vi får in på webbyrån! Tanken är att det ska underlätta för dig och få svaret direkt på din fråga. Skulle svaret på din fråga inte vara med nedan får du gärna höra av dig till oss här. Alternativt kan du chatta med oss här eller ring oss på 010-214 65 65

Kortfattat innebär sökoptimering att man gör specifika inställningar på hemsidan för att den ska visas så högt upp som möjligt bland sökmotorernas sökresultat. Dels innebär det tekniska inställningar som oftast programmeraren sköter, men det handlar också om att strukturera upp hemsidans innehåll så att det är relevant för ens söktermer.

SEO i sig kostar inget, men är man inte själv kunnig behöver man oftast anlita någon som kan sköta ens SEO. Buildahome erbjuder SEO-tjänster med varierande priser beroende på utsträckning och hur avancerad hemsidan i fråga är.

Du behöver sökoptimera din hemsida dels för att sökmotorer, exempelvis Google, ska indexera din hemsida - alltså sortera din webbplatsinformation utefter relevans. När detta väl är gjort kan din hemsida börja visas bland sökresultat. Om du har gjort rätt SEO inställningar bör din hemsida hamna högre och högre upp bland sökresultaten med tiden.

På Buildahome sökoptimerar vi efter vårt standardprotokoll som även omfattar Googles rekommendationer för sökoptimering.

SEM innebär betalda annonser på t ex Google där annonsören betalar per klick. SEO omfattar däremot anpassning vad det gäller tekniska inställningar samt korrekt strukturerat innehåll som utformas med avsikt att synas bland organiska sökresultat.

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!