Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

Hosting

När er hemsida är skapad så behöver vi ladda upp den på en server för att nå ut till era användare/kunder. Om ni har en hemsida sedan tidigare har ni troligtvis redan en leverantör, och vi kan använda oss av den leverantören för att ladda upp er nya hemsida. Men många av våra kunder vill kunna vända sig till ett företag för all support.

Vi erbjuder:

Säkerhet – Håll din webbplats säker mot ständiga hot med våra anpassade brandväggsregler för webbapplikationer. I kombination med serverövervakning i realtid dygnet runt kan vi stoppa de flesta attacker av webbapplikationer redan innan dem startar.

Dessutom tillhandahåller vi ett gratis “Låt oss kryptera SSL-certifikat” för att skydda din webbplats med HTTPS – krypterande trafik. Vi tar dagliga säkerhetskopior av din webbplats och lagrar dem i 30 dagar. Du kan återställa när som helst från din kontrollpanel.

Hosting för er plattform

 • Build a home

  Säker sida (HTTPS)

 • Build a home

  Snabb laddning med SSD

 • Build a home

  Hjälp med flytt från befintlig leverantör

 • Build a home

  Mailkonto

 • Build a home

  Daglig backup av er sida

 • Och mycket mer

Blixtens snabba webbplatshastighet

Ingen gillar en långsam webbplats. Njut av snabbare belastningstider för dina webbplatser. Detta med lågdensitetsserver, premium-hårdvara och flera serverplatser.

Vi använder avancerad teknik som LiteSpeed Caching, HTTP / 2, PHP 7 och ett gratis CDN för att göra din webbplats snabbare än någonsin. Dessutom erbjuder vi 100% SSD-lagring för att öka din webbplatsprestanda. Låter ni oss ta hand om er hemsida så ser vi till att den får ett tryggt hem hos oss.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

Vår hosting är utformad för att erbjuda hög tillgänglighet, hantera ökad trafik och uppfylla de högsta kraven vad gäller datasäkerhet och säkerhetskopiering.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt

Vi samarbetar med flera specialinriktade aktörer och varumärken. Låt oss bygga er nästa hemsida! Välkommen att höra av er till oss på Buildahome!Frågor eller problem? Skriv till oss eller ring oss på 042-29 64 00

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm
Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!