Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

Hemsida

Vi använder oss av WordPress när vi bygger nya hemsidor. Vad är då WordPress?

I sin kärna är WordPress det enklaste, mest populära sättet att skapa en egen webbplats eller blogg. I själva verket driver WordPress över 35,2% av alla webbplatser på Internet. Var tredje webbplats som du besöker drivs troligtvis av WordPress.

Vilka slags webbplatser kan man skapa med WordPress?

För många år sedan var WordPress främst ett verktyg för att skapa bloggar, och inte traditionella webbplatser. Nuförtiden, tack vare ändringar i kärnkoden, liksom WordPress

massiva ekosystem av plugins och teman, kan du skapa alla typer av webbplatser. Till exempel driver WordPress inte bara ett stort antal affärssidor och bloggar, utan är också det mest populära sättet att skapa e-handels butiker med en koppling till Woocommerce. Vi kan även skapa en renodlad e-handelssida med Shopify.

Vi är specialiserade på:

 • Build a home

  Webbplats

 • Build a home

  E-handel

 • Build a home

  SEO

 • Build a home

  Grafisk Design

 • Build a home

  Google Ads

 • Och mycket mer

Vem använder WordPress?

WordPress används av individer, stora företag och alla där mellan!Denna webbplats du tittar på just nu drivs av WordPress.Många andra kända enheter använder också WordPress.

Varför WordPress?

Okej, så över 35,2% av alla webbplatser på Internet använder WordPress, inklusive välkända enheter som Vita huset och Microsoft.Men du då? Varför ska du använda WordPress?Oavsett vilken typ av webbplats du vill skapa, det finns gott om skäl att använda WordPress. Här är några av de största:

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

WordPress. Det är också det mest populära sättet att bygga en webbplats av en anledning. Om du vill bygga någon typ av webbplats, från en blogg till en e-handel butik, är WordPress ett bra alternativ. Vi hjälper från idé till skapandet av er nya hemsida.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt

Vi samarbetar med flera specialinriktade aktörer och varumärken. Låt oss bygga er nästa hemsida! Välkommen att höra av er till oss på Buildahome!Frågor eller problem? Skriv till oss eller ring oss på 042-29 64 00

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm
Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!