Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

Ett brett utbud av designfärdigheter, till er tjänst.

På Buildahome erbjuder vi ett brett utbud av design- och utvecklingstjänster.
Vi är här för att lyssna och hjälpa dig att utveckla en plan för erkommande hemsida.

Genom marknadsundersökningar, workshopar om produktdefinitioner, UX / UI-granskningar och analyseringav data, ger vi rekommendationer baserat på våra analyser och planerar tillsammans med er lanseringen av eran hemsida.

 • Idée ochkonceptIdée ochkoncept
 • UX-designprocessUX-designprocess
 • UI-designprocessUI-designprocess
 • Presentation och leveransPresentation och leverans

Vi skapar från grunden, från idée till verklighet
Kontakta

Idée ochkonceptIdée
ochkoncept

I denna inledande fas av projektet utformar teamet er hemsida enligt dokumentation, krav och din feedback. Därefter börjar vi med att strukturera informationsarkitektur och kartlägga funktionaliteter (UX). Sedan designar vi de slutliga layouterna för användargränssnittet (UI) och tillämpar en innehållsstrategi.De bästa lösningarna kräver en noggrann designprocess – det är här vi lär oss om dina affärsbehov, användarnas användning och hur man skapar en produkt som elegant kombinerar de två När du har godkänt den föreslagna lösningen skapas en prototyp av din hemsida innan vi påbörjar utvecklingen av den.

UX-designprocess UX
designprocess

I denna fas undersöker våra UX-designers dina användares krav. Baserat på dina användarberättelser skapas en användarpersona – din “typiska” målanvändarprofil skapas. Nästa steg inkluderar att skapa low / highfidelity-modell och en klickbar eller statisk sida.

UI-designprocess UI
designprocess

Produkterna från UX-processen används nu för att skapa den visuella delen av hemsidans gränssnitt. Tema, färger, ikoner och teckensnitt väljs och används för att utforma det slutgiltiga utseendet för alla sorters skärmar.

Presentation och leverans Presentation
och leverans

I nästan alla projekt håller vi kontinuerlig kontakt och varje avstämning blir ett steg närmare en färdig produkt. När båda parter är nöjda med slutprodukten hjälper vi er ladda upp sidan på önskad server och släpper lös den till världen. Som vilken annan produkt kan ni behöva hjälp med att underhålla, med våra olika serviceavtal, kan ni välja hur mycket hjälp ni behöver.

Vi är specialiserade på:

 • Build a home

  Webbplats

 • Build a home

  E-handel

 • Build a home

  SEO

 • Build a home

  Grafisk Design

 • Build a home

  Google Ads

 • Och mycket mer

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Upptäck det enkla och moderna båtlivet bli medlem i Boat Club redan idag!

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégos hemsida skapade vi från grunden, med en enkel design och en varm känsla i färgerna för att symbolisera nyrostat kaffe. Vi skapade också en webshop till företaget med integrerad Klarna-tjänst.

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

Vi hjälper Bybexter med underhåll och service. Vi hostar hemsidan samt håller sidan fungerade. Med vårat Serviceavtal säkrar ni hemsidans framtid.

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Liftpro / Allt inom lyftbord

Liftpro / Allt inom lyftbord

Vi har hjälpt Liftpro med fotografering samt uppbyggandet av deras hemsida, och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med detta företag då vi fortsatt har flera idéer och lösningar att arbeta vidare med. 

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt

Vi samarbetar med flera specialinriktade aktörer och varumärken. Låt oss bygga er nästa hemsida! Välkommen att höra av er till oss på Buildahome!Frågor eller problem? Skriv till oss eller ring oss på 010-214 65 65

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm
Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!