TEL: 010-214 65 65

Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

Vi vill påstå att det bästa sättet att bygga en webbplats är med WordPress

Vad är då WordPress? I sin kärna är WordPress det enklaste och mest populära sättet att skapa en egen webbplats eller blogg på. I själva verket driver WordPress nästan 40% av alla webbplatser på nätet (2020). Alltså, nästan hälften av alla webbplatser, ungefär 64 miljoner hemsidor, världen över drivs av WordPress. På en lite mer teknisk nivå är WordPress ett open source-innehållshanteringssystem.

WordPress används av individer, stora företag och alla där mellan! Webbplatsen du tittar på just nu drivs av WordPress. Många andra stora företag och organisationer, som exempelvis Microsoft och Vita huset i USA använder också WordPress.

Men du då? Varför ska du använda WordPress? Oavsett vilken typ av webbplats du vill skapa, finns det gott om skäl att använda WordPress. 

Här är några av de största anledningarna: 

buildahome
buildahome

Oavsett vilken typ av webbplats du vill bygga – från blogg till e-handelsbutik, är WordPress ett utmärkt alternativ.

Vi hjälper dig från idé till skapandet av din nya hemsida. Har du några frågor eller funderingar kring hosting eller WordPress? Hör av dig till oss!

 • Idée ochkonceptIdée ochkoncept
 • UX-designprocessUX-designprocess
 • UI-designprocessUI-designprocess
 • Presentation och leveransPresentation och leverans

Vi skapar från grunden, från idé till verklighet
Kontakta


Idé och koncept

I den inledande fasen av projektet utformar teamet er hemsida enligt dokumentation, krav och er feedback. Därefter börjar vi strukturera informationsarkitektur och kartlägger funktionaliteter (UX). Sedan designar vi de slutliga layouterna för användargränssnittet (UI) och tillämpar en innehållsstrategi. 

De bästa lösningarna kräver en noggrann designprocess – det är här vi lär oss om dina affärsbehov, användarnas navigering och hur man skapar en produkt som elegant kombinerar de två aspekterna. 

När du har godkänt den föreslagna lösningen skapas en prototyp av din hemsida innan vi påbörjar utvecklingen.


UX design process

I denna fas undersöker våra UX-designers dina användares krav. Baserat på dina användarberättelser skapas en användarpersona – din “typiska” målanvändarprofil skapas. Nästa steg inkluderar att skapa low / highfidelity-modell och en klickbar eller statisk sida.


UI design process

I denna fas undersöker våra UX-designers dina användares krav. Baserat på din användarbeskrivning skapas en användarpersona som representerar din “typiska” användarprofil. Nästa steg inkluderar att skapa en low/high fidelity-modell och en klickbar eller statisk sida.


Presentation och leverans

I nästan alla projekt håller vi kontinuerlig kontakt och varje avstämning blir ett steg närmare den färdiga produkten. När båda parter är nöjda med slutprodukten hjälper vi er ladda upp sidan på önskad server och släpper den sedan lös på nätet! 

Efter att hemsidan är klar och publicerad, kan ni komma att behöva hjälp med kontinuerligt underhåll. Med våra olika serviceavtal kan ni själva välja hur mycket hjälp ni behöver från oss.

Vi är specialiserade på:

 • Build a home

  Webbplats

 • Build a home

  E-handel

 • Build a home

  SEO

 • Build a home

  Grafisk Design

 • Build a home

  Google Ads

 • Och mycket mer

K1 Karlbergs Strand

K1 Karlbergs Strand

Framtidssäkra, flexibla kontor

ByCloetta

ByCloetta

Med några av Sveriges mest älskade godsaker

Tropikariet

Tropikariet

Världens första turmeric shot för bättre upptag och bättre effekt!

Cafego

Cafego

Vår vision är att alla som uppskattar en kopp riktigt gott kaffe ska få möjligheten att smaka på våra hållbart...

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Klisterlappen

Klisterlappen

Vi som arbetar på Klisterlappen AB heter Jimmy, Hans, Jean & Konrad.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt
Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!