TEL: 010-214 65 65

Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

En väl utformad e-handel kan vara ett stort projekt att ta sig an.

Det finns ett stort utbud och det kan vara rörigt att hitta rätt lösning för just ert företag. Vi jobbar med både stora som små e-handelsföretag och vi har bred kunskap om vad som just passar ert företag bäst. Vi skräddarsyr en lösning som passar er profil och budget. Vi kan även hjälpa er med att marknadsföra ert företag med både SEO, Google Ads och andra typer av marknadsföringsvertyg för att få igång er försäljning.

Vi utformar er e-handel

 • Integration mot affärssystem
 • Mobila anpassningar
 • Utformar design och verktyg för att underlätta er verksamhet
 • Hitta rätt lösning och program för er verksamhet
 • Servar e-handel för att hålla den aktuell
 • Lösningar för att öka försäljning

 

 

Massiva ekosystem av plugins och teman, kan du skapa alla typer av webbplatser. Till exempel driver WordPress inte bara ett stort antal affärssidor och bloggar, utan är också det mest populära sättet att skapa e-handels butiker med en koppling till Woocommerce. Vi kan även skapa en renodlad e-handelssida med Shopify.

Vilka lösningar finns det?

 • Build a home

  Magento

 • Build a home

  WooCommerce

 • Build a home

  Opencart

 • Build a home

  Shopify

 • Build a home

  BigCommerce

Magento

Magento Commerce bygger på Open Source och är en fullskalig e-handelsplattform som inte har några begränsningar. Magento används till största del där det redan finns en väletablerad e-handel där man vill vida utveckla sin verksamhet med fler och mer avancerade funktioner.

WooCommerce

Bland det största programmet för e-handel. Lättintegrerat med breda funktioner från så som försäljning till sökoptimering. Woocommerce är en enkel plattform att arbeta i, och har breda funktioner när det kommer till vilken typ av sida man vill göra. Det gäller allt ifrån enkla temabaserade hemsidor till mer avancerade hemsidor som är speciellt skräddarsydda.

Shopify

Vi bygger hemsidor med Shopify för kunder som vill ha en lätt administrerad hemsida med ett enkelt underhåll och snygga gränssnitt. Shopify har ett brett utbud av funktioner för den enkla e-handelsidan.

Opencart

Likt shopify så har opencart över 13 000+ moduler och teman för att starta, växa och utöka ditt företag. Det finns teman för nästan alla sektorer, serviceintegrationer, betalningsleverantörer, leveransmetoder, sociala medier, marknadsföring, redovisning, rapportering, försäljning och språkpaket.

Bigcommerce

BigCommerce är en universell kundvagn som kommer att gynna både små, medelstora och stora företag. Först och främst är det helt enkelt att använda och hantera, även utan tidigare erfarenhet inom området e-handel. Några stora BigCommerce-användare inkluderar bland annat Toyota. Den har för närvarande mer än 90 000 onlinebutiker, vilket visar att plattformen är en allvarlig utmanare i e-handelsvärlden.

Vi jobbar med många olika betalningslösningar för er E-handel. Vi anpassar betalningslösning efter ert önskemål.

Här är några av våra betalninglösningar som vi jobbar med:

K1 Karlbergs Strand

K1 Karlbergs Strand

Framtidssäkra, flexibla kontor

ByCloetta

ByCloetta

Med några av Sveriges mest älskade godsaker

The Do You Good Shot

The Do You Good Shot

Världens första turmeric shot för bättre upptag och bättre effekt!

Cafego

Cafego

Vår vision är att alla som uppskattar en kopp riktigt gott kaffe ska få möjligheten att smaka på våra hållbart...

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Klisterlappen

Klisterlappen

Vi som arbetar på Klisterlappen AB heter Jimmy, Hans, Jean & Konrad.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt
Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!