Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

En väl utformad e-handel kan vara ett stort projekt att ta sig an.

Det finns ett stort utbud och det kan vara rörigt att hitta rätt lösning för just ert företag. Vi jobbar med både stora som små e-handelsföretag och vi har bred kunskap om vad som just passar ert företag bäst. Vi skräddarsyr en lösning som passar er profil och budget. Vi kan även hjälpa er med att marknadsföra ert företag med både SEO, Google Ads och andra typer av marknadsföringsvertyg för att få igång er försäljning.

Vi utformar er e-handel

 • Integration mot affärssystem
 • Mobila anpassningar
 • Utformar design och verktyg för att underlätta er verksamhet
 • Hitta rätt lösning och program för er verksamhet
 • Servar e-handel för att hålla den aktuell
 • Lösningar för att öka försäljning

 

 

Massiva ekosystem av plugins och teman, kan du skapa alla typer av webbplatser. Till exempel driver WordPress inte bara ett stort antal affärssidor och bloggar, utan är också det mest populära sättet att skapa e-handels butiker med en koppling till Woocommerce. Vi kan även skapa en renodlad e-handelssida med Shopify.

Vilka lösningar finns det?

 • Build a home

  Magento

 • Build a home

  WooCommerce

 • Build a home

  Opencart

 • Build a home

  Shopify

 • Build a home

  BigCommerce

Magento

Magento Commerce bygger på Open Source och är en fullskalig e-handelsplattform som inte har några begräsningar. Magento används till största del där det redan finns en väletablerad e-handel där man vill vida utveckla sin verksamhet med fler och mer avancerade funktioner.

WooCommerce

Bland det största programmet för e-handel. Lättintegrerat med breda funktioner från så som försäljning till sökoptimering. Woocommerce är en enkel plattform att arbeta i, och har breda funktioner när det kommer till vilken typ av sida man vill göra. Det gäller allt ifrån enkla temabaserade hemsidor till mer avancerade hemsidor som är speciellt skräddarsydda.

Shopify

Vi bygger hemsidor med Shopify för kunder som vill ha en lätt administrerad hemsida med ett enkelt underhåll och snygga gränssnitt. Shopify har ett brett utbud av funktioner för den enkla e-handelsidan.

Opencart

Likt shopify så har opencart över 13 000+ moduler och teman för att starta, växa och utöka ditt företag. Det finns teman för nästan alla sektorer, serviceintegrationer, betalningsleverantörer, leveransmetoder, sociala medier, marknadsföring, redovisning, rapportering, försäljning och språkpaket.

Bigcommerce

BigCommerce är en universell kundvagn som kommer att gynna både små, medelstora och stora företag. Först och främst är det helt enkelt att använda och hantera, även utan tidigare erfarenhet inom området e-handel. Några stora BigCommerce-användare inkluderar bland annat Toyota. Den har för närvarande mer än 90 000 onlinebutiker, vilket visar att plattformen är en allvarlig utmanare i e-handelsvärlden.

Vi jobbar med många olika betalningslösningar för er E-handel. Vi anpassar betalningslösning efter ert önskemål.

Här är några av våra betalninglösningar som vi jobbar med:

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Upptäck det enkla och moderna båtlivet bli medlem i Boat Club redan idag!

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégos hemsida skapade vi från grunden, med en enkel design och en varm känsla i färgerna för att symbolisera nyrostat kaffe. Vi skapade också en webshop till företaget med integrerad Klarna-tjänst.

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

Vi hjälper Bybexter med underhåll och service. Vi hostar hemsidan samt håller sidan fungerade. Med vårat Serviceavtal säkrar ni hemsidans framtid.

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Liftpro / Allt inom lyftbord

Liftpro / Allt inom lyftbord

Vi har hjälpt Liftpro med fotografering samt uppbyggandet av deras hemsida, och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med detta företag då vi fortsatt har flera idéer och lösningar att arbeta vidare med. 

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt

Vi samarbetar med flera specialinriktade aktörer och varumärken. Låt oss bygga er nästa hemsida! Välkommen att höra av er till oss på Buildahome!Frågor eller problem? Skriv till oss eller ring oss på 010-214 65 65

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm
Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!