TEL: 010-214 65 65

Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

E-handeln har ökat kraftigt under de senaste åren och särskilt under 2020 såg vi en stor expansion av onlineköp.

De flesta fysiska butiker har även utökat sin verksamhet online eller helt och hållet gått över till att sälja på nätet då man når ut till en större publik och markyta, samt att man slipper dyra hyror för butikslokaler.

Vill du också driva en webbutik? Vi hjälper dig att sätta upp din e-handel! Vi skapar en välkomnande webbutik och ser till att användarvänligheten är på topp och att besökare lätt hittar det de letar efter.

Vi utformar er e-handel

 • Integration mot affärssystem
 • Mobila anpassningar
 • Utformar design och verktyg för att underlätta er verksamhet
 • Hitta rätt lösning och program för er verksamhet
 • Servar e-handel för att hålla den aktuell
 • Lösningar för att öka försäljning

Stegen från att man söker och finner en produkt till att man går till kassan, betalar och till sist får en konfirmation ska vara en enkel och smidig process. Det ska även vara lätt för kunden att hitta beskrivningar, priser och villkoren för t ex retur- eller ångerrätt.

Det är mycket att tänka på när det gäller skapandet av en webbutik och vi på Buildahome webbyrå vet vad som krävs och hur man implementerar alla viktiga delar i en välfungerande och gynnsam webbutik.

Har du några frågor eller funderingar kring e-handel? Hör av dig till oss!

Vilka lösningar finns det?

 • Build a home

  Magento

 • Build a home

  WooCommerce

 • Build a home

  Opencart

 • Build a home

  Shopify

 • Build a home

  BigCommerce

Magento

Magento Commerce bygger på open source och är en fullskalig e-handelsplattform som inte har några begränsningar. Magento används till största del när man vill vidareutveckla sin redan väletablerade verksamhet med fler och mer avancerade funktioner.

WooCommerce

Bland det största programmen för e-handel finner vi WooCommerce. Lättintegrerat med breda funktioner med allt från försäljning till sökoptimering. WooCommerce är en enkel plattform att arbeta i och har breda funktioner när det kommer till vilken typ av sida man vill skapa. Det gäller allt från enkla temabaserade till mer avancerade hemsidor som är speciellt skräddarsydda.

Shopify

Vi bygger hemsidor med Shopify för kunder som vill ha en lättadministrerad hemsida med enkelt underhåll och snyggt gränssnitt. Shopify har ett brett utbud av funktioner för den enkla e-handelssidan.

Opencart

Likt Shopify, har Opencart över 13 000 moduler och teman att erbjuda för att starta, växa och utöka sitt företag. Det finns teman för nästan alla sektorer, serviceintegrationer, betalningsleverantörer, leveransmetoder, sociala medier, marknadsföring, redovisning, rapportering, försäljning, språkpaket och mycket annat.

Bigcommerce

BigCommerce är en universell kundvagn som gynnar små, medelstora och stora företag. Först och främst är det enkelt att använda och hantera, även utan tidigare erfarenhet. En stor BigCommerce-användare är exempelvis Toyota. Den finns för närvarande fler än 90 000 onlinebutiker byggda i BigCommerce, vilket visar att plattformen är en seriös utmanare i e-handelsvärlden.

Vi jobbar med flera olika betalningslösningar för e-handel och anpassar efter önskemål.

Här är några av våra betalninglösningar som vi jobbar med:

Colony

Colony

ByCloetta

ByCloetta

Med några av Sveriges mest älskade godsaker

Tropikariet

Tropikariet

Den exotiska inomhusdjurparken i Helsingborg

Cafego

Cafego

Smakrika kaffebönor odlade på höga höjder

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar

Ideell förening som uppfyller önskningar åt sjuka barn i Sverige

Edgy Veggie

Edgy Veggie

Plantbaserade köttalternativ med fantastisk struktur och utan tillsatser

FAQ

Här kommer svar på några vanliga frågor som vi får in på webbyrån! Tanken är att det ska underlätta för dig och få svaret direkt på din fråga. Skulle svaret på din fråga inte vara med nedan får du gärna höra av dig till oss här. Alternativt kan du chatta med oss här eller ring oss på 010-214 65 65

Kostnaderna på en e-handel beror på hur pass avancerad den behöver vara. Säljer man några få eller hundratals produkter? Behöver man integrera chattsupport eller räcker det med ett frågeformulär? Nedan följer de olika delarna man behöver betala för oavsett omfattning: - Domännamn - Webbhotell (hosting) - Design (och möjligen tema) - Webbutveckling - Marknadsföring och SEO - Betalningshantering - Appar och plug-ins

Vi integrerar WooCommerce med WordPress. I WooCommerce finns alla nödvändiga funktioner som kan tänkas behövas i en webbshop, bland andra: - Möjlighet till att lägga till fysiska, virtuella och nedladdningsbara produkter som är enkla, variabla, grupperade eller externa - Skapa tidsbegränsade rea-kampanjer - Hantera moms- och frakt - Korsförsäljning (förslag på relaterade produkter) - Utforma hierarkiska produktkategorier - Implementera rabattkoder - Försäljningsstatistik - Orderhantering och spårning - Inventariehantering - Login för kunder

Vi jobbar främst med WooCommerce, men har även erfarenhet av att integrera annat program om så önskas, såsom Shopify eller Magento.

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!