Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

Google Adwords

Ett snabbt och effektivt sätt att synas på Google är med hjälp av Google Adwords. Du annonserar ditt företag och era tjänster direkt till användarna, oftast på första sidan.

Hur fungerar Adwords?

Man sätter upp en ”dagsbudget”, alltså en daglig kostnad för hur mycket man vill annonsera för. Förslagsvis börjar man med en låg budget och ser hur många klick annonsen genererar. Man skapar 3–10 olika annonser i varje kampanj, allt från dynamiska annonser till ”call on action” som visar sig vid olika tillfällen. Man gör även en analys av er hemsida, och ser över vilka tänkbara ord vi kan använda för att er annons att ska synas vid rätt tillfälle. Kostnaden för annonserna baseras på varje gång en kund klickar på er annons. Därför är de viktigt att följa upp kampanjen för att se att man drar till sig rätt kunder.

Negativa sökord

Googles algoritm hjälper er annons att få en bredare sökning. Däremot kan det till en början uppstå så kallade ”negativa sökord”. Enkelt förklarat, vi skapar en annons för ”Webbyrå” och en av orden som vi använder är ”hemsida”. I detta fall kan annonsen även dyka upp när en användare söker efter ”hemsida Ikea” och förmodligen söker användaren då efter Ikeas hemsida. Här vill vi inte att annonsen visas, vi behöver därför manuellt gå in i Google Adword och göra ordet ”Ikea” till ett ”negativt sökord”. Det kräver tid och uppföljning av Google kampanjen, för att er annons ska synas vid rätt tillfällen. Man vill inte betala för ”onödiga klick”.

Vi bygger er Google Ads

 • Build a home

  Analys av hemsida

 • Build a home

  Hittar nyckelord

 • Build a home

  Skapar en kampanj

 • Build a home

  Bygger annonser

 • Build a home

  Raderar negativa nyckelord

 • Rapport

Vad gör vi?

Vi hjälper er med er kampanj, skapar olika annonser och ser till att ni får maxklick relaterat till er budget. Vi följer upp och redigerar bort ”negativa sökord”.

Detta brukar vi göra i en tidsperiod på 1-2 månader, sedan lämnar vi över kampanjen till er. Vill ni däremot att vi ska fortsätta sköta kampanjen så gör vi gärna det.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

Ta kontakt med oss på Buildahome för mer information.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt

Vi samarbetar med flera specialinriktade aktörer och varumärken. Låt oss bygga er nästa hemsida! Välkommen att höra av er till oss på Buildahome!Frågor eller problem? Skriv till oss eller ring oss på 042-29 64 00

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm
Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!