Vi arbetar brett med många olika typer av tjänster för att göra er hemsida modernare, snyggare och mer synlig i sökresultaten.

Google Adwords

Ett snabbt och effektivt sätt att synas på Google är med hjälp av Google Adwords. Du annonserar ditt företag och era tjänster direkt till användarna, oftast på första sidan.

Hur fungerar Adwords?

Man sätter upp en ”dagsbudget”, alltså en daglig kostnad för hur mycket man vill annonsera för. Förslagsvis börjar man med en låg budget och ser hur många klick annonsen genererar. Man skapar 3–10 olika annonser i varje kampanj, allt från dynamiska annonser till ”call on action” som visar sig vid olika tillfällen. Man gör även en analys av er hemsida, och ser över vilka tänkbara ord vi kan använda för att er annons att ska synas vid rätt tillfälle. Kostnaden för annonserna baseras på varje gång en kund klickar på er annons. Därför är de viktigt att följa upp kampanjen för att se att man drar till sig rätt kunder.

Negativa sökord

Googles algoritm hjälper er annons att få en bredare sökning. Däremot kan det till en början uppstå så kallade ”negativa sökord”. Enkelt förklarat, vi skapar en annons för ”Webbyrå” och en av orden som vi använder är ”hemsida”. I detta fall kan annonsen även dyka upp när en användare söker efter ”hemsida Ikea” och förmodligen söker användaren då efter Ikeas hemsida. Här vill vi inte att annonsen visas, vi behöver därför manuellt gå in i Google Adword och göra ordet ”Ikea” till ett ”negativt sökord”. Det kräver tid och uppföljning av Google kampanjen, för att er annons ska synas vid rätt tillfällen. Man vill inte betala för ”onödiga klick”.

Vi bygger er Google Ads

 • Build a home

  Analys av hemsida

 • Build a home

  Hittar nyckelord

 • Build a home

  Skapar en kampanj

 • Build a home

  Bygger annonser

 • Build a home

  Raderar negativa nyckelord

 • Rapport

Vad gör vi?

Vi hjälper er med er kampanj, skapar olika annonser och ser till att ni får maxklick relaterat till er budget. Vi följer upp och redigerar bort ”negativa sökord”.

Detta brukar vi göra i en tidsperiod på 1-2 månader, sedan lämnar vi över kampanjen till er. Vill ni däremot att vi ska fortsätta sköta kampanjen så gör vi gärna det.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

Ta kontakt med oss på Buildahome för mer information.

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Upptäck det enkla och moderna båtlivet bli medlem i Boat Club redan idag!

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégos hemsida skapade vi från grunden, med en enkel design och en varm känsla i färgerna för att symbolisera nyrostat kaffe. Vi skapade också en webshop till företaget med integrerad Klarna-tjänst.

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

Vi hjälper Bybexter med underhåll och service. Vi hostar hemsidan samt håller sidan fungerade. Med vårat Serviceavtal säkrar ni hemsidans framtid.

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Liftpro / Allt inom lyftbord

Liftpro / Allt inom lyftbord

Vi har hjälpt Liftpro med fotografering samt uppbyggandet av deras hemsida, och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med detta företag då vi fortsatt har flera idéer och lösningar att arbeta vidare med. 

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
 • >Build a home
Projekt

Vi samarbetar med flera specialinriktade aktörer och varumärken. Låt oss bygga er nästa hemsida! Välkommen att höra av er till oss på Buildahome!Frågor eller problem? Skriv till oss eller ring oss på 010-214 65 65

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm
Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!