TEL: 010-214 65 65

Supportavtal och förvaltning

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när det gäller förvaltning av din webbplats. Därför erbjuder vi supportavtal för de webbplatser vi utvecklar, vilket innebär att du alltid har någon att vända dig till.

Från lansering till supportavtal och förvaltning

Även när en hemsida är så gott som klar och har lanserats på webben behöver man fortfarande underhålla den, vilket är del av vår helhetslösning. Du erbjuds därför åtkomst åt vår drift- och supportavdelning.

När du överlämnar systemen till Buildahome och våra professionella förvaltare erbjuds du även ett supportavtal, vilket innebär att du har en personlig kontaktperson, tekniker, snabb inställelsetid, telefonsupport, övervakning samt skräddarsydda avtal.

  • Personlig tekniker & projektledare

  • Inställelsetid

  • Förvaltning och övervakning

  • Ärendehantering

Personlig tekniker & projektledare

En av våra personliga tekniker och projektledare finns alltid nära till hands för att svara på dina frågor. Vi ser till att olika tänkbara tekniska hinder blir lösta.

Ingen fråga för liten eller stor för våra tekniker och projektledare. Många uppskattar att ha en personlig kontakt att vända sig till när eventuella problem uppstår. Därför anpassas alltid våra serviceavtal till just dina unika supportbehov.

Inställelsetid

För att du ska känna dig trygga med att ärenden snabbt blir hanterade har vi i våra supportavtal en maximal inställelsetid som garanterar support och lösningar inom en viss tidsperiod.

Ärenden som befattar kritiska moment, som t ex att delar eller hela webbplatsen inte är körbar har oftast en kortare inställelsetid. Därför ingår givetvis även garanti för support även utanför normala kontorstider.

Förvaltning och övervakning

Vi på Buildahome tar ansvar för att tillgodose en så optimal drift av webbplatsen som möjligt. Vi arbetar proaktivt och tar initiativ till rekommendationer och förslag när vi ser att det finns möjlighet för förbättringar för din webbplats.

Vi håller även ett öga på din kodbas och meddelar dig när det finns säkerhetsuppdateringar som behöver installeras. En mycket viktig del är att upprätthålla hög nivå av säkerhet för sidan. I avtalet ingår även bevakning på de domäner som ingår i avtalet. Vi upptäcker därför snabbt eventuella problem så fort de uppstår.

Ärendehantering

Samtliga kunder med supportavtal får åtkomst till Buildahomes ärendehanteringssystem. Här kan man enkelt registrera sig och följa sitt ärende.

Tack vare vårt ärendehanteringssystem kan alla involverade ha en överblick över utvecklingsprocessen. En stor fördel med detta system är att all historik finns tillgänglig och gör det därmed enkelt för nyinkomna att sätta sig in i ärendet. Varje ärende får även ett specifikt ärendenummer som är tillgängligt för hela utvecklingsteamet på Buildahome.

Kontakta oss

Vi är en av landets främsta webbyråer, med hjärtat i Helsingborg. Har du frågor angående våra tjänster? Ring oss på 010-21 46 565 eller fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi snarast.

Ja tack! Jag blir gärna kontaktad:

K1 Karlbergs Strand

K1 Karlbergs Strand

Framtidssäkra, flexibla kontor

ByCloetta

ByCloetta

Med några av Sveriges mest älskade godsaker

The Do You Good Shot

The Do You Good Shot

Världens första turmeric shot för bättre upptag och bättre effekt!

Cafego

Cafego

Vår vision är att alla som uppskattar en kopp riktigt gott kaffe ska få möjligheten att smaka på våra hållbart...

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Klisterlappen

Klisterlappen

Vi som arbetar på Klisterlappen AB heter Jimmy, Hans, Jean & Konrad.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
Projekt
Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!