TEL: 010-214 65 65

Supportavtal och förvaltning

Vi vill att du ska känna dig trygg och säker när det gäller förvaltning av din webbplats. Därför erbjuder vi supportavtal för de webbplatser vi utvecklar, vilket innebär att du alltid har någon att vända dig till.

Från lansering till supportavtal och förvaltning

Även när en hemsida är så gott som klar och har lanserats på webben behöver man fortfarande underhålla den, vilket är del av vår helhetslösning. Du erbjuds därför åtkomst åt vår drift- och supportavdelning.

När du överlämnar systemen till Buildahome och våra professionella förvaltare erbjuds du även ett supportavtal, vilket innebär att du har en personlig kontaktperson, tekniker, snabb inställelsetid, telefonsupport, övervakning samt skräddarsydda avtal.

  • Personlig tekniker & projektledare

  • Inställelsetid

  • Förvaltning och övervakning

  • Ärendehantering

Personlig tekniker & projektledare

En av våra personliga tekniker och projektledare finns alltid nära till hands för att svara på dina frågor. Vi ser till att olika tänkbara tekniska hinder blir lösta.

Ingen fråga för liten eller stor för våra tekniker och projektledare. Många uppskattar att ha en personlig kontakt att vända sig till när eventuella problem uppstår. Därför anpassas alltid våra serviceavtal till just dina unika supportbehov.

Inställelsetid

För att du ska känna dig trygga med att ärenden snabbt blir hanterade har vi i våra supportavtal en maximal inställelsetid som garanterar support och lösningar inom en viss tidsperiod.

Ärenden som befattar kritiska moment, som t ex att delar eller hela webbplatsen inte är körbar har oftast en kortare inställelsetid. Därför ingår givetvis även garanti för support även utanför normala kontorstider.

Förvaltning och övervakning

Vi på Buildahome tar ansvar för att tillgodose en så optimal drift av webbplatsen som möjligt. Vi arbetar proaktivt och tar initiativ till rekommendationer och förslag när vi ser att det finns möjlighet för förbättringar för din webbplats.

Vi håller även ett öga på din kodbas och meddelar dig när det finns säkerhetsuppdateringar som behöver installeras. En mycket viktig del är att upprätthålla hög nivå av säkerhet för sidan. I avtalet ingår även bevakning på de domäner som ingår i avtalet. Vi upptäcker därför snabbt eventuella problem så fort de uppstår.

Ärendehantering

Samtliga kunder med supportavtal får åtkomst till Buildahomes ärendehanteringssystem. Här kan man enkelt registrera sig och följa sitt ärende.

Tack vare vårt ärendehanteringssystem kan alla involverade ha en överblick över utvecklingsprocessen. En stor fördel med detta system är att all historik finns tillgänglig och gör det därmed enkelt för nyinkomna att sätta sig in i ärendet. Varje ärende får även ett specifikt ärendenummer som är tillgängligt för hela utvecklingsteamet på Buildahome.

Kontakta oss

Vi är en av landets främsta webbyråer, med hjärtat i Helsingborg. Har du frågor angående våra tjänster? Ring oss på 010-21 46 565 eller fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi snarast.

Ja tack! Jag blir gärna kontaktad:

K1 Karlbergs Strand

K1 Karlbergs Strand

Framtidssäkra, flexibla kontor

ByCloetta

ByCloetta

Med några av Sveriges mest älskade godsaker

Tropikariet

Tropikariet

Världens första turmeric shot för bättre upptag och bättre effekt!

Cafego

Cafego

Vår vision är att alla som uppskattar en kopp riktigt gott kaffe ska få möjligheten att smaka på våra hållbart...

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Klisterlappen

Klisterlappen

Vi som arbetar på Klisterlappen AB heter Jimmy, Hans, Jean & Konrad.

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
  • >Build a home
Projekt

FAQ

Här kommer svar på några vanliga frågor som vi får in på webbyrån! Tanken är att det ska underlätta för dig och få svaret direkt på din fråga. Skulle svaret på din fråga inte vara med nedan får du gärna höra av dig till oss här. Alternativt kan du chatta med oss här eller ring oss på 010-214 65 65

Buildahome har en egen server som kan hosta din hemsida. Annars kan du även välja en annan hostingservice separat från Buildahome. Vi informerar dig gärna om de olika alternativen. En hemsida, precis som t ex en bil eller ett hem, behöver omvårdnad och uppdateringar lite då och då efter att den blivit lanserad och är igång. Om du vill att Buildahome gör dessa uppdateringar och sköter om din hemsida långsiktigt rekommenderar vi att vi hostar din hemsida på vår server. Vi har olika serviceavtal du kan välja mellan för att underlätta underhållet av din hemsida.

Domänen symboliserar varumärket samtidigt som att namnet ska vara enkelt att komma ihåg och gärna även innehålla nyckelordet som du vill att användare söker på för att hitta din hemsida på Google. Vi bollar gärna idéer med dig ifall du har svårt för att bestämma dig för en domän.

Ja, man behöver flytta över domänen till ny server i sådana fall, vilket innebär några inställningar som vi kan hjälpa dig med.

Ja, man behöver bara göra några inställningar. Vi kan hjälpa dig med det.

Ja, det innebär en ny inställning och oftast behöver man kontakta den gamla och nya servern för att överföra hemsidan till den nya servern. Vi hjälper dig gärna med det.

Designen på hemsidan är det vi ser på skärmen när vi går in på en hemsida. I designfasen kommer vi överens om hur olika element, knappar etc ska se ut och vilka funktioner som önskas. Vi pratar även om funktionalitet, positionering, känsla och look. Vi skissar upp designen tills du som kund blir nöjd med hur det ser ut. Den digitala skissen används sedan som mall i utvecklingsfasen.

Vi bygger skräddarsydda hemsidor från grunden i WordPress och för e-handel använder vi även WooCommerce. I programmeringsfasen använder vi olika skriftspråk och koder för att bygga upp designen utifrån den digitala skissen.

Webbutveckling är helhetsbegreppet för programmering, implementering av SEO strategier och inställningar för Google indexering. När allting är igång och klart är målet med projektet att hemsidan ska utöka er lönsamhet. Vi designar och utvecklar alltid för att fånga upp era kunder på bästa sätt.

Det finns inga måsten, men för sökoptimerings och besökarnas skull är det bra att inkludera en hel del engagerande material på hemsidan. Bilder och videor är element som vi alla vet “säger mer än tusen ord” och gör därför din hemsida betydligt mer levande än om den bara skulle innehålla text, till exempel.

Det finns inga måsten, men för sökoptimerings och besökarnas skull är det bra att inkludera en hel del engagerande material på hemsidan. Bilder och videor är element som vi alla vet “säger mer än tusen ord” och gör därför din hemsida betydligt mer levande än om den bara skulle innehålla text, till exempel.

Förutom webbdesign och webbutveckling erbjuder vi även grafisk illustration, skapande av reklamfilm, foto, logga, textinnehåll, bloggartiklar och digital marknadsföring (betald och/eller organisk annonsering) som t ex Google Ads och annonsering på sociala medie-plattformar. Fråga oss om du skulle behöva någon specifik tjänst som inte står med ovan, så gör vi vad vi kan för att lösa det!

Varje projekt är unikt och det är också därför svårt att säga en exakt tidsram. Det beror även på hur pass involverad i projektet du som kund är, eller om du hellre väljer att låta oss sköta om det helt och hållet. Projekt som vi sköter om helt tar i vanliga fall kortare tid. Om du som kund väljer att vara involverad får du normalt sett tre gånger på dig att be oss göra ändringar. Tidsramarna vi oftast hamnar på är mellan 3-12 veckor per projekt.

När du börjar samarbetet med oss bollar vi idéer. Vi tar också denna stund till att reflektera över hur vi kan nå ditt mål på bästa sätt. Efter att idéerna är glasklara går vi vidare till design och koncept. När designen är godkänd av dig påbörjar vi utvecklingsfasen. Du får kontinuerliga uppdateringar under projektets gång. Slutligen, när vi är klara med utvecklingen och har finjusterat det sista på din hemsida är det dags för lansering! Detta gör vi tillsammans med dig. Läs mer om vår process här.

Vi har jobbat för företag och organisationer som t ex Cloetta, J&M, Ellas Hjältar och CAFÉGO för att nämna några. Här kan du se några av våra senaste projekt.

Kontakta oss för prisinformation här. Alternativt kan du chatta med oss här eller ring 010-214 65 65.

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!