TEL: 010-214 65 65
colony.lease

Ett snyggt, stilrent och effektfullt interface skapades för att ge ett välkomnande intryck på Colonys hemsida.

Känslan av öppen och användbar yta, hållbarhet och trivsam arbetsmiljö framträder genom kompositionen av naturfärger, sköna bilder, videoklipp och animeringar. Hemsidan är skräddarsydd i WordPress, samt har vi använt oss av interaktiv animation och karta.

bycloetta.se

B2B till små, medelstora, stora företag med en utmärkt e-handelsplattform.

Cloetta tillverkar och marknadsför konfektyr, chokladprodukter, nötter, pastiller, tuggummi och ‘plocka och blanda'-konceptet. Klienten vill ha en cool, modern webbplats som har en grå, vit och röd palett. Vi kom fram till en enkel, modern design som är enhetsresponsiv och stöds av WordPress / Woocommerce-plattform.

tropikariet.com

Stärkt engagemang för användarupplevelsen med en väldesignad webbplats

Tropikariet - den exotiska inomhusdjurparken i Helsingborg.

Tropikariet erbjuder olika djur- och naturupplevelser! Du får en unik chans att komma närmare nyfikna surikater, busiga lejontamariner (apor) och katemeraliteta lemurer. Besöket är en miljöberikning och en gynnsam aktivitet som stimulerar djurens naturliga beteenden och håller dem sysselsatta.

I skapandet av hemsidan för Tropikariet var vår utmaning att skapa en helt ny webbplats som fokuserar på vad Tropikariet gör och samtidigt ge ett smakprov på känslan av att besöka djurparken. Vi designade en skräddarsydd webbplats med WordPress CMS-system som lade grunden för varumärkets identitet. Vi tog även största möjliga hänsyn till sökmotoroptimering så att intresserade enkelt skulle kunna hitta hemsidan via sökmotorer.

Webbplatsens utseende och rena linjer gör att varumärkets budskap sticker ut. Färgglada toner av mörkbrunt, orange och grönt framhäver layouten och leder användarens ögon till all viktig text och innehåll. Färgerna symboliserar djuren och deras omgivning.

ellashjaltar.se

En ny plattform för välgörenhetsorganisationen Ellas Hjältar.

Ellas grundades med syftet att hjälpa barn som har det svårt. Vår utmaning är att skapa en webbplats med fokus på vad Ellas erbjuder. Vårt tillvägagångssätt för webbdesign skapar en tydlig layout och ett konsekvent varumärke som gör att användarna lätt kan hitta relevant information samtidigt som man upprätthåller en tillgänglig och professionell känsla.

Modernt utseende och smidigt flöde gör webbplatsen unik från andra. Färgglada toner av blått, oliv och beige-grå accent på layouten leder användarens ögon till all viktig textinnehåll och även noggrann observering av fler konverteringar för donationer och webbshop. Sökoptimering är en viktig faktor för organisk trafik.

cafego.se

En e-handelswebbplats för ett kaffekraftföretag i Sverige.

Cafego är ett kaffekraftföretag baserat i Sverige. Cafego fokuserar på smaksatt kaffe som ger kunderna en utsökt upplevelse. Vår uppgift är att bygga en webbplats i vintage stil som känns inbjudande. Vi har slutfört design och utveckling av webbplatsen, inklusive ikonanimering och interaktiva element.

Rikt och elegant tillvägagångssätt som passar produkten.

Vi tog inspiration från färgen på kaffebönor - en rik, mörkbrun / beige - för huvudsidan. En unikt anpassad webbshopstil som öppnar de olika kategorierna användes för hemsidan. Detta skapar en visuell inverkan som ökar hela användarupplevelsen. Sökoptimering är givetvis också grundläggande.

edgyveggie.se

En färgstark hemsida för Edgy Veggie i södra Sverige

Edgy Veggie är ett Malmöbaserat start-up företag som producerar hälsosamma och hållbara seitan baserade alternativ till kött! Edgy Veggie grundades av ett gäng glada och hungriga matentusiaster som jobbat med mat under hela sina liv.

Buildahome byggde en färgstark hemsida med varumärkets signaturfärger och personliga stil som känns inbjudande, uppiggande och sätter igång smaklökarna!

Det blev en kul design som framhäver varumärkets karaktär på ett sätt som också passar utmärkt till produkterna. Övergripande används en rik gul ihop med svart som ger kontrast och tydlighet. Som accentfärger används flera olika starka regnbågsfärger som gör att man enkelt kan se de olika maträtterna.

Vi använde unikt anpassade produkter och stil för receptlistan som öppnar upp de olika kategorierna. Detta skapar en trevlig visuell effekt som förbättrar hela användarupplevelsen. Sökoptimeringen är naturligtvis också på plats! Designen och utvecklingen av webbplatsen är slutförd, inklusive ikoner, animationer och interaktiva element.

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!