TEL: 010-214 65 65
k1karlbergsstrand.se

En färgrik webbplats som uttrycker filosofin om ett flexibelt kontorskoncept.

K1karlbergsstrand är ett flexibelt kontorskoncept i Sverige. Vår utmaning här är att skapa en webbplats som sticker ut i branschen som en flexibel kontorswebbplats i världsklass. Hemsidan måste se modernt ut och vara kompatibel med alla typer av enheter.

Banbrytande kombinationer och vackra bilder gör webbplatsnavigeringen trevlig och välbemötande.

Levande nyanser av blått och orange tillsammans med de vackert fridfulla bilderna för att användare ska uppskatta varumärket och dess tjänster.

Användarvänlig navigering genom kärnavsnitten underlättar för användaren, samt att sökoptimering bör vara på sin plats.

bycloetta.se

B2B till små, medelstora, stora företag med en utmärkt e-handelsplattform.

Cloetta tillverkar och marknadsför konfektyr, chokladprodukter, nötter, pastiller, tuggummi och ‘plocka och blanda'-konceptet. Klienten vill ha en cool, modern webbplats som har en grå, vit och röd palett. Vi kom fram till en enkel, modern design som är enhetsresponsiv och stöds av WordPress / Woocommerce-plattform.

På hemsidan finns iögonfallande konstverk som symboliserar Cloettas produkter. Samtida beröringar används effektivt i bilder och iögonfallande uppmaningsknappar för att förbättra försäljning och prestanda. Den övergripande designen är enkel, ren och ikonisk. I samarbete med Scandinavian Retail Center https://scandinavianretailcenter.com

tropikariet.com

Stärkt engagemang för användarupplevelsen med en väldesignad webbplats

Tropikariet - den exotiska inomhusdjurparken i Helsingborg.

Tropikariet erbjuder olika djur- och naturupplevelser! Du får en unik chans att komma närmare nyfikna surikater, busiga lejontamariner (apor) och katemeraliteta lemurer. Besöket är en miljöberikning och en gynnsam aktivitet som stimulerar djurens naturliga beteenden och håller dem sysselsatta.

I skapandet av hemsidan för Tropikariet var vår utmaning att skapa en helt ny webbplats som fokuserar på vad Tropikariet gör och samtidigt ge ett smakprov på känslan av att besöka djurparken. Vi designade en skräddarsydd webbplats med WordPress CMS-system som lade grunden för varumärkets identitet. Vi tog även största möjliga hänsyn till sökmotoroptimering så att intresserade enkelt skulle kunna hitta hemsidan via sökmotorer.

Webbplatsens utseende och rena linjer gör att varumärkets budskap sticker ut. Färgglada toner av mörkbrunt, orange och grönt framhäver layouten och leder användarens ögon till all viktig text och innehåll. Färgerna symboliserar djuren och deras omgivning.

ellashjaltar.se

En ny plattform för välgörenhetsorganisationen Ellas Hjältar.

Ellas grundades med syftet att hjälpa barn som har det svårt. Vår utmaning är att skapa en webbplats med fokus på vad Ellas erbjuder. Vårt tillvägagångssätt för webbdesign skapar en tydlig layout och ett konsekvent varumärke som gör att användarna lätt kan hitta relevant information samtidigt som man upprätthåller en tillgänglig och professionell känsla.

Modernt utseende och smidigt flöde gör webbplatsen unik från andra. Färgglada toner av blått, oliv och beige-grå accent på layouten leder användarens ögon till all viktig textinnehåll och även noggrann observering av fler konverteringar för donationer och webbshop. Sökoptimering är en viktig faktor för organisk trafik.

cafego.se

En e-handelswebbplats för ett kaffekraftföretag i Sverige.

Cafego är ett kaffekraftföretag baserat i Sverige. Cafego fokuserar på smaksatt kaffe som ger kunderna en utsökt upplevelse. Vår uppgift är att bygga en webbplats i vintage stil som känns inbjudande. Vi har slutfört design och utveckling av webbplatsen, inklusive ikonanimering och interaktiva element.

Rikt och elegant tillvägagångssätt som passar produkten.

Vi tog inspiration från färgen på kaffebönor - en rik, mörkbrun / beige - för huvudsidan. En unikt anpassad webbshopstil som öppnar de olika kategorierna användes för hemsidan. Detta skapar en visuell inverkan som ökar hela användarupplevelsen. Sökoptimering är givetvis också grundläggande.

klisterlappen.nu

Stärka varumärkesidentitet och kundengagemang med en väldesignad webbplats.

Klisterlappen är ett väl erfaret företag inom design, skyltning och dekor. Vår utmaning är att skapa en helt ny webbplats som fokuserar på vad företaget erbjuder. Vi ansvarar för att forma en anpassad webbplats med WordPress CMS-system, som lägger grund för varumärkets identitet. Det är även viktigt att ta allra högsta hänsyn till sökoptimering.

Rubrik - Ren och färgstark stil som passar en webbplats för designföretag.

Webbplatsens kontemporära utseende och rena linjer gör att varumärkesmeddelandet står ut. Färgglada toner av blått, orange och vitt framhäver layouten och leder användarens ögon till all viktig text och innehåll.

Rubrik-grundlig beskrivning och tydligt definierade tjänster som gör navigeringen enkel.

En webbdesign som skapar en tydlig layout och konsekvent varumärke gör det möjligt för användare att enkelt hitta relevant information med med känsla för tillgänglighet och professionalitet.

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm

Kreativitet
är hjärtat
i alla våra
projekt

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!