En bra idé är grunden för att hitta lösningar på dina utmaningar.

Vi Tar Oss Igenom
Stegen Tillsammans

Bolla idéer med oss

Vi lyssnar! När ni börjar samarbetet med oss går vi igenom era tankar och idéer från grunden. Vi jobbar tillsammans med att få er idé till liv. Vi tar också denna stund till att reflektera över era idéer och hur vi kan nå ert mål på bästa sätt.

Step 1

Design & Koncept

När vi har kommit fram till vad det är ni vill ha så börjar vi skissa på er design. Vi utgår från olika referenssidor som ni gillar för att sedan sätta vår prägel på designen. Här kommer vi tillsammans med er att finjustera designen så att vi kan uppnå ert mål.

Step 1

Utveckling

När designen är godkänd av er kommer vi att påbörja arbetet. Ni kommer få kontinuerliga uppdateringar under projektets gång. Under tiden vi jobbar kan ni fokusera på annat.

Step 1

Lansering

När vi är klara med utvecklingen och har finjusterat det sista på er hemsida är det dags att lansera sidan. Detta gör vi tillsammans med er!

Step 1

Förvaltning

Lika bra som vi är på att göra hemsidor, är vi också på att förvalta hemsidor. Vi har olika serviceavtal ni kan välja mellan för att underlätta underhållet av er hemsida.

Step 1

Framgång

När allting är igång och klart är målet med projektet att hemsidan ska utöka er lönsamhet. Vi designar och utvecklar alltid för att fånga upp era kunder på bästa sätt.

Step 1

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Nautilus / Moderna båtlivet bli medlem

Upptäck det enkla och moderna båtlivet bli medlem i Boat Club redan idag!

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégo / Sofiero kaffe

Cafégos hemsida skapade vi från grunden, med en enkel design och en varm känsla i färgerna för att symbolisera nyrostat kaffe. Vi skapade också en webshop till företaget med integrerad Klarna-tjänst.

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

By Bexter / E-handel kosmetik bransch

Vi hjälper Bybexter med underhåll och service. Vi hostar hemsidan samt håller sidan fungerade. Med vårat Serviceavtal säkrar ni hemsidans framtid.

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas hjältar / Insamlingsstiftelse

Ellas Hjältar är en ideell förening som hjälper svårt sjuka barn i Sverige att få sina önskningar uppfyllda. Vi har hjälpt Ellas Hjältar från grunden med en helt ny hemsida, med allt ifrån design, donationsprogram, sociala medier mm.

Liftpro / Allt inom lyftbord

Liftpro / Allt inom lyftbord

Vi har hjälpt Liftpro med fotografering samt uppbyggandet av deras hemsida, och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med detta företag då vi fortsatt har flera idéer och lösningar att arbeta vidare med. 

Vi arbetar med flera olika typer av företag och vi älskar att vara en del i att hjälpa dem i sin utveckling

  • Build a home
  • Build a home
  • Build a home
  • Build a home
  • Build a home
Projekt

Vi samarbetar med flera specialinriktade aktörer och varumärken. Låt oss bygga er nästa hemsida! Välkommen att höra av er till oss på Buildahome!Frågor eller problem? Skriv till oss eller ring oss på 010-214 65 65

Webbyrå Malmö, Webbyrå Göteborg, Webbyrå Stockholm
Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!