Vi bygger varumärken, relationer och förtroende

Vi stöder våra kunders online närvaro och implementerar sakkunnigt försäljnings- och marknadsföringsstrategier. Vi tror på kraften i onlinemarknadsföring och centrerar alla våra interaktiva tjänster kring det.

Vi är svaret för såväl kunders individuella behov som kompletta projekt – från idé till utförande.

Buildahome hjälper vi dig att få en konkurrensfördel, förbättra synligheten för ditt märke online och locka nya kunder.

Hemisdor & Webshop

Vi tycker inte att webbplatser ska vara krångliga, vi anser att de ska vara funktionella, bra strukturerade och lätta att använda. Vårt mål är att skapa hemsidor som har ovanstående kvalitéter, dessutom är målet att skapa moderna hemsidor som står sig i dagens konkurrens. Med en webbsida gjord i WordPress kan du enkelt själv gå in och ändra dina texter, uppdatera bloggen samt lägga till ny information allt eftersom det behövs.

Sökoptimering (SEO)

Internet är en snårig djungel, och ibland är det svårt att sticka ut ifrån mängden i den stenhårda konkurrensen. Med hjälp av vår avancerade SEO så hjälper vi er att synas samt att öka trafiken på er hemsida, vilket genererar mer affärer och ökad omsättning.

Grafisk Design

Med mångårig erfarenhet kring olika branscher och företag kan vi se till att skapa en unik logga/branding som krävs för att ert företag ska sticka ut. Vi hjälper er med all grafisk design och ert varumärkes identitet.

Hosting

Vi tar hand om er hemsida och ser till att den får ett tryggt hem hos oss. Vår hosting är utformad för att erbjuda hög tillgänglighet, hantera ökad trafik och uppfylla de högsta kraven vad gäller datasäkerhet och säkerhetskopiering.

Content Creator

Med hjälp av vår Content Creator kan vi skapa professionella texter med en urstark SEO. Tillsammans med er bygger vi upp texter som fångar upp användaren och därav skapar ett intresse för just ert företag.

Google Adwords

Marknadsföring av produkter eller tjänster via digitala kanaler och plattformar så som datorer, smarta telefoner, surfplattor och smarta klockor.

"Syns man inte finns man inte"

Internet kan vara en djungel ibland. Med vår hjälp kan vi få er att synas och expandera ett företag på rätt sätt.

Kontakta oss gärna på +46 (0)42 29 64 00 för en fri konsultation om hur vi kan hjälpa er.

Wordpress

WordPress är de verktyget vi använder för att bygga er sida,  vi kan bygga allt från företagswebbplatser, bloggar, onlinebutik eller vad som önskas.

Med inbyggd optimering och responsiva, mobilfärdiga teman finns det ingen gräns för vad vi kan nå med din nya webbplats.

Vi skapar tillsammans med er en hemsida som får dig att synas.